Om Mobilprofil

Vi hjælper private og erhvervsdrivende med at spare penge på deres mobilabonnementer

Historien om Mobilprofil starter med et udgangspunkt i vores personlige erfaringer og frustrationer over en branche, der er umulig at gennemskue.

I vores egne familier havde vi tidligere mange forskellige mobilabonnementer, fra flere forskellige mobilselskaber. Vi havde intet overblik over vores eget forbrug, vidste knap nok hvad vi betalte, hvad vi fik for pengene eller om der var noget at spare ved at skifte. Og det der med at skifte - det er da sådan noget besværligt og tidskrævende noget, som vi slet ikke orkede at dykke ned i...

Men da vi først fik gravet i emnet blev vi for det første bekræftet i, at der var alt for mange valgmuligheder, alt for meget støj, og en generel forvirring omkring forskellene på de enkelte mobiludbydere.

Det besluttede vi at gøre noget ved, og deraf blev Mobilprofil født som en idé. Vi har barslet med produktet i et par år, og kunne så endelig lancere servicen i juni måned 2015.

Det er vores ønske med Mobilprofil, at tage en tilsyneladende kompliceret proces omkring at skifte mobilselskab, og gøre det nemt og overskueligt for alle.

Sådan virker Mobilprofil

På Mobilprofil kan du altid finde det billigste mobilabonnement, men du kan også finde et mobilabonnement, der er meget mere avanceret og tilbyder fede musiktjenester og højhastigheds mobilsurf.

Vores fokus er på optimal brugervenlighed, og vi ønsker at levere Danmarks bedste prissammenligning for mobilabonnementer.

Finansiering af Mobilprofils services

Det er naturligvis ikke omkostningsfrit at drive Mobilprofil, men vores services er altid gratis for alle forbrugere. Driften af hjemmesiden betales derfor af de annoncører, der reklamerer på siden.

Skriv din kommentar

VÆLG MOBILABONNEMENT

timer taletid pr. md.

GB data pr. md.
Ingen binding
4G hastighed
Gratis oprettelse
Fri tale
Fri SMS
Fri MMS
Musik & streaming
Spotify
Wimp
TDC Play
Telmore Play
Tidal

Så mange har fundet et billigt Mobilabonnement: 111545

Menneskene bag Mobilprofil

Vi har domicil i skønne Silkeborg, hvorfra vi indsamler, sorterer og strukturer data fra alle teleselskaber i landet.

staff-1

Andreas Pape

IT & Teknik
Tlf: 42450050 | Mail: kontakt@mobilprofil.dk
staff-2

Olof Maximilian Pape

Salg & Marketing
Tlf: 42507011 | Mail: kontakt@mobilprofil.dk

©mobilprofil - Katos